Werken met uw wensen als uitgangspunt

Het belang van installaties in een modern huis, een kantoor, een bedrijfspand of een school is groot. Daarom moet een installateur vooral verstand van zaken hebben, over alle mogelijke details. Die expertise vindt u bij ons. We zijn installateur, maar om te beginnen adviseur. Een adviseur die al in het planstadium actief meedenkt over alternatieven: kan het efficiënter, slimmer of energiezuiniger? Uw wensen zijn altijd ons uitgangspunt.

Persoonlijk en betrouwbaar in de uitvoering

Eenmaal in de uitvoering heeft u aan Schwagermann een persoonlijke, betrouwbare installateur. U heeft altijd een vast aanspreekpunt. En komt er een schilder of een elektricien aan te pas, dan kunnen we u ook in contact brengen met specialisten in ons eigen netwerk. Specialisten die net zo over kwaliteit denken als wij.

Veiligheid en kwaliteit

Goed om te weten dat wij die kwaliteit ook zwart op wit kunnen aantonen. We hebben alle relevante certificaten in huis die ons vakmanschap onderstrepen: BRL en VCA. Veiligheid en kwaliteit zijn daarmee gewaarborgd. En als medewerkers veilig kunnen werken, komt dat ook de kwaliteit ten goede.