Het comfort van het ideale verwarmingssysteem

Comfort staat voorop in woningen, kantoren en bedrijfsgebouwen. Maar ook een energiezuinige oplossing, die geen onnodige kosten met zich meebrengt. Schwagermann is thuis in het complete scala aan oplossingen op het gebied van verwarming. We installeren betrouwbare systemen en installaties die hun bedrijfszekerheid in de praktijk al hebben bewezen. Als dealer van gerenommeerde fabrikanten - zoals Vaillant en Nefit - hebben we direct toegang tot de meest actuele kennis. Die passen we toe bij de installatie van uw verwarmingssysteem.

Welk systeem past bij u?

De mogelijkheden zijn groot. Van conventionele radiatoren - al of niet in designuitvoering - tot en met behaaglijke vloerverwarming. Ook voor duurzame technieken kunt u bij ons terecht. We kennen de laatste technologieën in HR-ketels, maar we zijn ook specialist in bijvoorbeeld innovatieve warmtepompen en zonneboilers in combinatie met zonnepanelen. Goed onderhoud verhoogt de levensduur en de betrouwbaarheid van uw installatie. En ook voor service doet u nooit tevergeefs een beroep op onze servicedienst: die staat 24/7 klaar.

Onderhoudscontract

Wilt u langer plezier van uw verwarmingssysteem? Verleng dan de levensduur door goed onderhoud. Download hier ons onderhoudscontract.

Projecten

Hieronder treft u een overzicht van de opgeleverde projecten.