Houd het hoofd koel thuis of op de zaak

Plezierig wonen, werken en recreëren vraagt ook in ons klimaat om efficiënte oplossingen. Met airconditioninginstallaties blijft het binnen ook op de warmste dagen aangenaam. Schwagermann kan u adviseren over de juiste installatie voor uw woning, kantoor of bedrijfspand. Als gecertificeerd airco-installateur bieden we u betrouwbare technieken. Daarom kiezen we ook voor de kwaliteit van Daikin, al jaren koploper in airconditioningsinstallaties voor thuis en op het werk.

Efficiënte energieverbruikers

De gehele installatie is bij onze medewerkers in goede handen. We denken mee over een onopvallende plaatsing van de apparatuur, aan de gevel, op het dak of bijvoorbeeld achter bosjes in uw tuin. Ook kunt u rekenen op een eerlijk advies over de energiezuinigheid van installaties. De moderne airco's springen heel efficiënt met energie om. Steeds meer installaties zijn ook inzetbaar voor de verwarming, zodat de gebruiksmogelijkheden fors worden vergroot. Wij zijn ook de attente installateur die u eraan herinnert dat het tijd wordt voor een onderhoudsbeurt.

Onderhoudscontract

Wilt u langer plezier van uw airconditioning? Verleng dan de levensduur door goed onderhoud. Graag maken wij een onderhoudscontract op maat, hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Projecten

Hieronder treft u een overzicht van de opgeleverde projecten.