Van preventief onderhoud tot snelle storingsafhandeling

U doet elke dag een beroep op uw cv-ketel. En op de eerste tropische dag in de zomer rekent u weer op uw airco. Daarom is goed onderhoud van installaties eerste vereiste. Het is werk waar Schwagermann vertrouwd mee is. Service en onderhoud zijn belangrijke activiteiten van ons bedrijf. Sterker nog, we staan erom bekend dat we een heel servicegericht installatiebedrijf zijn. Want als die cv-ketel of airco een keer hapert, dan wilt u er eigenlijk meteen naar laten kijken. Geen enkel probleem: met 24/7 service heeft u altijd de zekerheid dat een van onze servicemonteurs snel voor u klaar staat.

Ook klein onderhoud

Voor alle typen onderhoud kunt u terecht. Van de jaarlijkse onderhoudsbeurt van uw cv-ketel of airco tot en met kleine huishoudelijke ongemakken: die kraan die maar blijft lekken, om maar eens iets te noemen. Of kent u een ander installatiebedrijf dat speciaal voor klein onderhoud een vaste monteur in dienst heeft?

Onderhoudscontracten

Wilt u langer plezier van uw verwarmingssysteem, airconditioning of ventilatie? Verleng dan de levensduur door goed onderhoud. Download hier ons onderhoudscontract.

Projecten

Hieronder treft u een overzicht van de opgeleverde projecten.