Altijd verzekerd van de optimale luchtkwaliteit

Aan het klimaat in woonhuizen en gebouwen stellen we tegenwoordig steeds hogere eisen. Het binnenklimaat moet comfortabel zijn, maar ook gezond. De keus voor de juiste luchtbehandelingsinstallatie hangt daar nauw mee samen. En daarmee het advies dat u krijgt van uw installateur. Schwagermann kent alle moderne technieken om het binnenklimaat optimaal te conditioneren.

Ook nieuwe technologieën

Voor sanitaire ruimten en keukens in woonhuizen leveren we efficiënte units die het wooncomfort verhogen. In scholen en bedrijfsgebouwen installeren we complete systemen die aan hoge eisen en normen moeten voldoen. De nieuwste technologieën krijgen ruim baan. Warmte terugwinnen uit afvoerlucht? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Een andere mogelijkheid zijn weer systemen die CO2-gestuurd zijn. CO2-sensoren waken dan over de luchtkwaliteit in huis of in school. Ook in de bediening van installaties gaat de techniek verder. Radiografische besturing stelt u in staat om op afstand systemen aan of uit te zetten. Wij zijn thuis in het gebruik van diverse ventilatiesystemen, zoals Ducotronic en demand flow en het gebruik van WTW-units. 

Onderhoudscontract

Wilt u langer plezier van uw ventilatie? Verleng dan de levensduur door goed onderhoud. Download hier ons onderhoudscontract.

Projecten

Hieronder treft u een overzicht van de opgeleverde projecten.