I.v.m. het coronavirus informeren wij u als volgt

I.v.m. het coronavirus informeren wij u als volgt.

Naar aanleiding van de verscherpte kabinetsadviezen t.a.v. het coronavirus, kiezen wij er als bedrijf voor om zoveel mogelijk bij te dragen en maatregelen te nemen die kunnen helpen om verdere verspreiding te voorkomen.

 Het coronavirus houdt de gemoederen al weken bezig. Naar aanleiding van de recente persconferentie zijn er diverse zaken duidelijk geworden wat invloed heeft op de dagelijkse manier van werken. Dat deze situatie vragen oproept, is daarom ook niet vreemd. De gezondheid van onze klanten en medewerkers staat ten allen tijden centraal. Daarom willen wij u via dit bericht informeren over de maatregelen die wij als bedrijf zullen nemen, ten aanzien van deze situatie. Met ingang van maandag 16 maart  zullen de volgende maatregelen worden doorgevoerd:

  • Onze medewerkers zullen in ieder geval zoveel als mogelijk doorgaan met de werkzaamheden.
  • Voor de komende periode geldt geen contante verkoop.
  • Ons bedrijf is én blijft bereikbaar via de gebruikelijke telefoonnummers en e-mailadressen. Er is sprake van normale bezetting en ook onze openingstijden zijn en blijven ongewijzigd.

Op deze manier hopen wij de gezondheid en continuïteit van onze klanten en medewerkers zoveel mogelijk te borgen. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Dank voor uw begrip.

« terug naar overzicht