Nieuwbouw Freight Line te Maasdijk

foto Nieuwbouw Freight Line te Maasdijk

Nieuwbouw Freight Line te Maasdijk

De Vries en Verburg realiseert in opdracht van C.J. van der Hout Vastgoed de nieuwbouw van een verpakkings- en distributiecentrum voor Freight Line Europe, gevestigd op het bedrijventerrein Honderdland in Maasdijk.

Al sinds de start ca. 12 jaar terug biedt Freight Line Europe haar klanten naast efficiënt geconditioneerd transport van en naar Groot-Brittannië tevens, geconditioneerde opslag en cross-docking. De nieuwe huisvesting is ingericht op efficiency en gaat hierin nog een stukje verder met vooral meer ruimte voor alle processen en een optimale logistieke routing in het pand en op het terrein. Nieuw voor Freight Line Europe is de eigen wasstraat voor het wagenpark en een parkeerdak voor personenwagens.

Omwille van de strategische ligging en de goede ontsluiting heeft Freight Line Europe voor Honderdland gekozen. Honderdland is ideaal ten opzichte van de bootverbinding naar Groot-Brittannië, ligt aan de A20 etc. Het huidige pand van Freight Line Europe zal worden verkocht.

Wij zullen i.o.v. C.J. van der Hout Vastgoed BV voor dit nieuwbouw project diverse werktuigbouwkundige installaties leveren en aanbrengen.

« terug naar overzicht